svenska suomeksi english auf Deutsch
Etusivu Yritys Ota yhteyttä Tuotteet Myynti Referenssit Truck-Safe

FIX ROAD lastiturvaa

FIX kuormansidonta peite on testattu yhtenäinen sidontapeite, jolla raskaatkin kuormat saadaan sidottua turvallisesti. FIX ROAD kiinnitetään kuormatilan kattoon kumilenkeillä. Peite liukuu kuormatilan katon kiskoissa ja on näin helppo ja nopea vetää lastin yli. Kuorman päällä ei siis tarvitse enää kiipeillä liinoja ja kulmasuojia asentamassa.

Fix Marine
Fix Strap
FIX Control
Ajankohtaista
Ohjeita
 

 FIX asettuu lastin päälle kuin peite. Se kiristetään peitteessä kiinni olevien sidontaliinojen avulla. Autokäytössä kuormansidontapeite voidaan kiinnittää kattoon, jolloin kuormatila on  aina valmiina lastaukseen.

 

 

 Erityisen käytännöllinen FIX on jos kuormana on muotoaan helposti muuttavaa (suursäkit) tai puristukselle herkkää materiaalia (esim. pahvilaatikot). FIX on yleisesti käytössä paperirullien ja muovigranulaattien  meri- ja maantikujetuksissa, koska se on ainoa menetelmä, jolla voidaan estää kuorman vaurioituminen esim. äkillisessä liikkeessä.

FIX on valmistettu EN 12195-2 normin mukaan ja täyttää EU:n voimassaolevat vaatimukset lastin kiinnittämisestä sekä kaikilla merialueilla, että kaikilla teillä. Lataa esiteet ROAD, MARIN ja STRAP.

Saksassa on testannut ja hyväksynyt FIX systeemin lastin sidontaan. Lisäksi FIX sopii erityisen hyvin juomien ja paperin kuljetukseen. Tässä video testistä.

Healt and Safety Executive (työsuojeluviranomainen) Englannissa on myös ottanut huomioon henkilöturvallisuuden ja työperäiset haitat. Näissäkin osioissa FIX kuormansidontajärjestelmä sai parhaat pisteet.  Raportin löydät täältä.

 

FIX kuormansidontapeite on testattu useamman kerran puolueettomien organisaatioiden toimesta. Testit ovat olleet täyden mittakaavan testejä oikeilla kuormilla ja täyteen lastatuilla autoilla. Testeissä on verrattu eri sidontatapojen vaikutusta kuorman liikkeeseen kaarreajossa ja jarrutuksissa.

Myös standardin EN12195-1:2010 mukaisia kallistuskokeita on tehty, tässä Hacklift Oy:n kanssa tehty demonstraatio.Video on yli 3 minuuttia pitkä ja voit kelata aikaan 2:38 nähdäksesi FIX:n tositoimissa.

Katso tästä täyden mittakaavan jarrutuskokeiden video FIX:llä ja ilman. 

Tästä linkistä kuvagalleriaan.

 

FIX ROAD esite tässä.

 FIX käyttöohje löytyy tästä.